Postavitev razstav

Razstave so edinstvena in individualna doživetja, zato jim posvečamo posebno pozornost. Koncept in postavitev izbiramo glede na naravo in značaj razstavljenih eksponatov. Naši razstavni sistemi so prilagodljivi in prenosljivi, zato lahko z njimi opremimo vsakršno razstavno prizorišče. V naši ponudbi so tudi sistemi za trajne razstave, galerije, muzeje in vhodne avle poslovnih zgradb.

Razstave izdelkov

Razstave izdelkov so svojevrsten izziv, saj je treba eksponate predstaviti v njihovi najboljši podobi. Še posebej drobni predmeti morajo biti razstavljeni na pravi višini in pod dobro osvetlitvijo. V Kobi interierih takšne izzive rešujemo z lahkimi modularnimi sistemi, ki omogočajo skrito notranjo osvetlitev in ponujajo dodatne površine za grafiko in tekste.

Umetnostne razstave

Umetniški predmeti in slikarska platna zahtevajo svojo pozornost. Poleg dobrega pozicioniranja in prave osvetlitve je pomembna tudi zaščita eksponatov pred morebitnimi poškodbami in dotiki. Manjše predmete zaščitimo v vitrinah ali z akrilnimi kupolami, pri večjih eksponatih pa omejimo njihovo dostopnost.

Informativne razstave

Informativne razstave so lahko kljub odsotnosti eksponatov zelo zanimive in barvite. Kombinacija tekstov, fotografij in druge grafike nam približa tematiko in jo naredi privlačno za razumevanje. Take razstave se v zadnjem času pojavljajo tudi na prostem – v parkih, sprehajališčih, atrijih in na dvoriščih poslovnih zgradb.

Prirejate razstavo?

Če se pripravljate na organizacijo umetniške, poučne ali prodajne razstave, nam zaupajte celoten projekt. Za vas bomo izdelali projekt postavitve in poskrbeli, da boste s končnim izgledom zadovoljni. V procesu izvedbe bomo prevzeli nadzor nad deli, usklajevali razne izvajalce, vršili kontrolo in skrbeli za čim bolj optimalno porabo sredstev.