Kreativno oblikovani interieri
že od leta 1999

Podjetje Kobi interieri je od samega začetka partner vodilnega proizvajalca sejemske, razstavne in notranje opreme Burkhardt Leitner v Srednji in Južni Evropi. Bili smo med prvimi, ki so verjeli v njihovo idejo in vizijo ter s svojimi bogatimi izkušnjami aktivno sodelovali pri razvoju novih prototipov in sistemov ter njihovih izboljšavah. Kot šestčlanska ekipa s številnimi zunanjimi izvajalci se danes uspešno srečujemo z izzivi, ki nam jih postavljajo naši naročniki – in mi sami.

Kobi interieri je tudi član Slovensko-nemške gospodarske zbornice, ki skrbi za povezovanje slovenskega in nemškega gospodarstva.

Član Slovensko-nemške gospodarske zbornice

Ekipa Kobi interieri

PRVA EKIPA KOBI INTERIERI

Poleg vodij in ustvarjalcev je v ekipi še lepo število stalnih in občasnih sodelavcev, brez katerih ne bi zmogli speljati projektov uspešno do konca.

Gorazd Kobi

univ. dipl. inž. arh., direktor
Telefon: +386 1 256 28 62
gorazd.kobi@kobiinterieri.si

Karin Kobi

Marketing
Telefon: +386 1 256 28 63
karin.kobi@kobiinterieri.si

Janez Vadnjal

Arhitekt in oblikovalec prostorov
Telefon: +386 1 256 28 62
janez.kobiinterieri@siol.com

Dejan Pagon

Vodja projektov
Telefon: +386 1 256 28 62

Miha Šivic

Vodja projektov
Telefon: +386 1 256 28 62

Tomaž Rogelj

Vodja projektov
Telefon: +386 1 256 28 62

NAŠE PREDNOSTI

Čeprav raje vidimo, da o nas govorijo naši projekti in zadovoljni naročniki, naj vseeno povzamemo prednosti, ki nas uvrščajo med najboljše v stroki.

Preciznost in točnost

Hitra in dovršena izvedba je najboljša kombinacija, s katero našim naročnikom prihranimo čas in denar. Z odlično pripravo, popolno organizacijo in kakovostno opremo poskrbimo za zanesljivo izvedbo v konkurenčnih rokih.

Kreativne rešitve po meri

Z našimi kompozicijskimi in idejnimi rešitvami ter sodobnimi sistemi boste vedno v toku svetovnih razstavnih trendov. Za vsak dogodek bomo poiskali unikatno in potrebam prilagojeno postavitev, s katero boste opazni in prepoznavni.

Sodobni sistemi

Opremljeni smo s sodobnimi razstavnimi sistemi Burkhardt Leitner, ki omogočajo neštete ustvarjalne rešitve ter hitre in tehnično dovršene postavitve. Prednost naših sistemov je tudi večkratna uporaba oblog in grafične opreme.

V dialogu z naročnikom

Naročnikove želje so ključni element, ki ga vključimo v vse faze priprave. Samo rešitve, v katerih se naročnik prepozna in se z njimi poistoveti, so zares prave. Naročilo jemljemo kot izkazano zaupanje in odgovornost za uspešen nastop.

PODJETJA, KI NAM ZAUPAJO

Skozi leta gradimo na dobrih odnosih z našimi naročniki. Veseli smo, kadar po ovinkih izvemo, da nas je nekdo priporočil na podlagi uspešnega sodelovanja.

SIMOBIL
BELINKA
ISTRABENZ  d.d.
MOTOROLA
ZLATI BOBEN
FESTIVAL LJUBLJANA
IMPOL
POMORSKI MUZEJ PIRAN
MITOL
TEXIMP

MERCK & SHARP
MSD
PORSCHE SLOVENIJA
MINISTRSTVO ZA KMETIJSTVO, GOZDARSTVO IN PREHRANO
AKRIPOL
GOLTES
ISKRATEL
SAP
IBM
ISKRATEL

CITROEN
LUKA KOPER
ISKRA AVTOELEKTRIKA
TERMO
FORD
MINISTRSTVO ZA ZNANOST
OMV ISTRABENZ
NISSAN
KARNTNER SPARKASSE
GRIPPEN AIR FORCES

SCH SCHACHERMAYER
VZAJEMNA ZAVAROVALNICA
KOLEKTOR IDRIJA
RENAULT
ALPINA
ULTRA
HERMES SOFTLAB
MOBITEL
MINISTRSTVO ZA DELO
MOBITEL
ELEKTRO MARIBOR

Stopite v stik z nami

Če se odločate za predstavitev svojih izdelkov in storitev na enem od številnih sejmov doma ali v tujini, če prirejate razstavo, dogodek ali promocijo – z veseljem vam bomo pomagali pri načrtu, organizaciji in njihovi izvedbi. Vabimo vas, da nas pokličete ali pošljete vprašanje.