Oblikovanje prostorov

Interierji danes spreminjajo svoj tradicionalni značaj. Mobilnost in neprestano spreminjanje so edine stalnice, ki jim sledimo z našim vrhunskim programom oblikovanja in opremljanja bivanjskih prostorov, poslovnih prostorov, označevalnim sistemom poslovnih stavb in unikatnimi rešitvami. Naše rešitve so izjemno kvalitetne, estetske ter podprte s kompletno izvedbo.

Ponudba

Ponujamo širok spekter storitev, ki vodijo projekt od ideje do končne izvedbe, vključno s selitvami. V štirih paketih, ki jih nudimo, je možno dodajanje storitev iz dodatne ponudbe ter s tem prilagajanje potrebam vsake stranke.

Arhitektura

Sledimo trendom v opremljanju bivanjskih, pisarniških in ostalih prostorov. Naše rešitve so sodobno in funkcionalno zasnovane ter kvalitetno izvedene.

Nasveti in blog

V tem kotičku smo odgovorili na najpogostejša vprašanja, ki nastanejo ob selitvi, prenovi in oblikovanju ter nasveti, ki pomagajo pri čim lažji in brezskrbni poti od ideje do izvedbe.

Pošlji povpraševanje

Za pridobitev ponudbe nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Natančna izvedba v rokih

Hitra in dovršena izvedba je najboljša kombinacija, s katero našim strankam prihranimo čas in denar. Z odlično pripravo, popolno organizacijo in kvalitetno storitvijo poskrbimo za zanesljivo izvedbo v konkurenčnih rokih.

Kreativno in inovativno

Z našimi idejnimi rešitvami in izvedbo boste zadovoljni, saj za vsak prostor poiščemo unikatno in potrebam prilagojeno postavitev. Sledimo toku novosti in smernic v arhitekturi ter se tako neprestano izpolnjujemo in izobražujemo.

S posluhom za naročnika

Naročnikove želje so ključni element, ki ga vključimo v vse faze od ideje do izvedbe. Samo rešitve, v katerih se naročnik prepozna in se z njimi poistoveti, so zares prave. Naročilo jemljemo kot izkazano zaupanje in odgovornost za uspešen projekt.

OD KREATIVNE IDEJE

DO STROKOVNE IZVEDBE

Projekti oblikovanja prostorov

Vabimo vas k ogledu izbranih projektov, ki so nastali v zadnjih letih. Z dolgoletnimi izkušnjami in sposobno ekipo smo kos vsaki nalogi.