Notranja oprema prostorov

Interierji danes spreminjajo svoj tradicionalni značaj. Mobilnost in neprestano spreminjanje so edine stalnice, ki jim sledimo z našim vrhunskim programom pisarne v pisarni, modularnim pohištvom, označevalnim sistemom poslovnih stavb in unikatnimi rešitvami. Naše rešitve so visoko tehnološkega izgleda in izvedbe ter podprte s kompletnim inženiringom.

Sodobna arhitektura

Z modularno opremo Burkhardt Leitner sledimo trendom v opremljanju pisarniških in drugih prostorov. Naše rešitve so sodobno in funkcionalno zasnovane ter kakovostno izvedene.

Pisarna v pisarni

Pisarna v pisarni je koncept premičnih kubusov s pomičnimi vrati in vgrajenimi rešitvami za osvetlitev, prezračevanje, akustiko in shranjevanje dokumentacije. Lahka konstrukcija omogoča odprte postavitve in visok nivo prosojnosti.

Vrhunski materiali

Materialom, iz katerih je izdelana notranja oprema, namenjamo veliko naše pozornosti. Uporabljamo kakovostne materiale, ki dobro prenašajo obrabo in so enostavni za čiščenje ter zdravju neškodljivi, hkrati pa prinesejo v prostor eleganco in brezčasnost.

Rešitve po meri

Če vaš okus posega po drugačnih materialih in stilih notranje opreme, vam lahko projekt izdelamo tudi po meri. Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo poiskali rešitev.

Od projekta do izvedbe

Če se odločate za notranjo opremo ali prenovo poslovnih prostorov, nam zaupajte celoten projekt. Za vas bomo izdelali arhitekturni projekt, zbrali na enem mestu najboljše obrtnike iz posameznih strok ter poskrbeli, da boste s končnim izgledom zadovoljni. V procesu izvedbe bomo prevzeli nadzor nad deli, usklajevali razne izvajalce, vršili kontrolo in skrbeli za čim bolj optimalno porabo sredstev.

Projekti notranje opreme prostorov

Vabimo vas k ogledu izbranih projektov, ki so nastali v zadnjih letih. Z dolgoletnimi izkušnjami in sposobno ekipo smo kos vsaki nalogi.