Nasveti in blog

V tem kotičku najdete odgovore na najpogostejša vprašanja, ki nastanejo ob selitvi, prenovi in oblikovanju ter nasvete, ki pomagajo pri čim lažji in brezskrbni poti od ideje do izvedbe.

1. Kje vse izvajate storitve selitev, selitvenega inženiringa ter notranjega oblikovanja in prenov?

V podjetju Kobi interieri, d.o.o., vse storitve (selitve in selitveni inženiring, selitve na ključ, notranje oblikovanje, prenove itd.) izvajamo v Sloveniji in v tujini (v državah EU). Pri tem naš selitveni servis poskrbi tudi za celotno organizacijo ter izvedbo selitev v tujino in sicer od naročnikove trenutne lokacije do novega doma oziroma poslovnih prostorov v tujini ali Sloveniji. Pri tem zagotavljamo najvišjo stopnjo profesionalnosti in zanesljivosti.

2. Ali pri selitvah izvajate tudi montažo in demontažo obstoječega pohištva in opreme?

Ob izvajanju selitev z notranjo opremo in selitvenega inženiringa želimo, da ima naročnik kar najmanj dela in težav, zato naš selitveni servis izvaja tudi montažo in demontažo opreme in pohištva (tako pri zasebnih kot tudi poslovnih selitvah). Strankam omogočamo tudi selitve na ključ, kar pomeni, da za celoten proces selitve poskrbimo mi, pri tem pa naročnik s selitvijo nima nikakršnih skrbi in dela.

3. Kako je poskrbljeno za načrtovanje izkoriščanja obstoječe notranje opreme na novi lokaciji in dopolnitev z dodatno notranjo opremo?

Ob naročnikovem izboru Naprednega paketa, Premium paketa ali Premium Plus paketa, kamor je vključena tudi storitev »Idejna zasnova nove postavitve« je poskrbljeno tudi za načrtovanje in izkoristek obstoječe naročnikove notranje opreme.

4. Kako se storitve selitev, selitvenega inženiringa ter notranjega oblikovanja in prenov obračunavajo?

Cene selitev in selitvenega inženiringa, notranjega oblikovanja ter ostalih storitev se razlikujejo glede na obseg paketa, ki ga naročnik naroči. Razlikujejo se tudi glede na dodatne storitve, ki jih naročnik želi vključiti k paketu iz naše dodatne ponudbe.

5. Ali ob izvajanju selitev poskrbite za zaščito, da ne prihaja do nepotrebnih poškodb?

Ker se zavedamo, kako pomembna je celovitost storitve ter skrb za ohranjanje prostorov, opreme in pohištva v prvotnem stanju, naš selitveni servis seveda poskrbi tudi za dobro zaščito naročnikove notranje opreme, prostorov in vmesnih prostorov ter s tem za zadovoljstvo naročnika z našo storitvijo.

6. Je ob izvajanju selitev poskrbljeno tudi za odvoz odpadkov in drugih predmetov na deponijo?

Da. Ker se pri selitvah pogosto zgodi, da določenih kosov pohištva in opreme naročnik na novi lokaciji ne potrebuje več, naš selitveni servis nudi tudi demontažo, sortiranje in odvoz le-teh na najbližjo deponijo oziroma zbirni reciklažni center. Storitev nudimo tako pri selitvah v Sloveniji, kot tudi v tujini.

7. Zakaj za izvedbo selitev ter oblikovanja prostorov izbrati Kobi Interieri d.o.o.?

Podjetje Kobi Interieri d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1999 in vse od takrat svojim naročnikom uspešno nudi visokokakovostno in profesionalno izvedbo storitev, tako v Sloveniji, kot tudi drugod po svetu.

Svojim naročnikom ponujamo tudi možnost selitve na ključ, ki naročniku proces selitve kar najbolj olajša. Naš selitveni servis delo opravlja v skladu s standardi združenja evropskih selitvenih podjetij FEDEMAC in v združenja mednarodnih selitvenih podjetij FIDI GlobalAlliance.

Pohvalimo se lahko tudi z vrhunskim znanjem naših arhitektov, ki vam nudijo strokovno pomoč in svetovanje skozi celoten proces storitve, ki je izvedena kvalitetno, strokovno, profesionalno, hitro in varno. Arhitekturno znanje je izredno pomembno predvsem za oblikovanje prostorov in čim boljšo postavitev notranje opreme oziroma pohištva v prostor. Če se odločate za prenovo in oblikovanje bivanjskih, poslovnih ali ostalih prostorov ter notranjo opremo, nam zaupajte celoten projekt. Za vas bomo izdelali arhitekturni projekt, zbrali na enem mestu najboljše obrtnike iz posameznih strok ter poskrbeli, da boste s končnim izdelkom zadovoljni. V procesu izvedbe bomo prevzeli nadzor nad deli, usklajevali razne izvajalce, vršili kontrolo in skrbeli za čim bolj optimalno porabo sredstev.

Projekti oblikovanja prostorov

Vabimo vas k ogledu izbranih projektov, ki so nastali v zadnjih letih. Z dolgoletnimi izkušnjami in sposobno ekipo smo kos vsaki nalogi.