Ponosni smo, da vam lahko predstavimo našo novo celostno grafično podobo. Z njo poskušamo pokazati našim partnerjem in naročnikom, da se razvijamo naprej in da želimo ostati vodilni ponudnik sejemskih modularnih sistemov v Sloveniji tudi v bodoče. Nova grafična podoba bo osvežila komunikacijo z našimi strankami in pripomogla k bodočemu uveljavljanju in prepoznavnosti na trgu. Ena od poglavitnih novosti v tej komunikaciji je tudi nova spletna predstavitev, ki si jo pravkar ogledujete.

Projekta grafične prenove smo se lotili skupaj z ekipo oblikovalcev Studia Mars. Z njimi sodelujemo že vrsto let kot izvajalci sejemskih razstavnih prostorov za njihove naročnike. Tokrat je šla kreativna pot v obratni smeri. Po uvodnem sestanku, na katerem smo zapisali osnovna izhodišča, trenutne potrebe podjetja in vizije za prihodnost, so nam pripravili predlog novega znaka, ki se je povsem skladal z našimi pričakovanji. Dobro oblikovana zasnova je pripomogla, da so vse ostale aplikacije nastajale skoraj same od sebe.

Podjetje Kobi interieri letos praznuje 15-letnico svojega uspešnega dela. Poleg prenove grafične podobe smo si v tem letu zadali tudi druge cilje, ki bodo predvsem vam, dragi naročniki, pomagali na poti k boljšim nastopom na sejmih in drugih promocijskih dogodkih. V kratkem vam bomo predstavili novosti v modularnih sistemih Burkhardt Leitner, ki jih zastopamo in uporabljamo v naših projektih. S premišljenim načrtovanjem bomo poskušali še izboljšati našo storitev in vam tako pomagati k lažjemu in bolj brezskrbnemu sodelovanju na sejmih doma in v tujini.

Vabimo vas torej k ogledu pričujočih spletnih strani in skorajšnjemu ponovnemu sodelovanju. Ne pozabite, da vam bomo z izkušeno ekipo vedno stali ob strani.

Gorazd Kobi
direktor Kobi interieri