Selitve in selitveni inženiring

Selitve so ponavadi precej stresne in zahtevajo veliko in kvalitetno organizacijo. Zanesljivost, kvaliteta, natančnost, hitrost in organizacija so zato naše najvišje vrednote. Zaradi stresne narave selitev, vam tako ta proces z našimi storitvami olajšamo in vas skozi celotno izkušnjo razbremenimo skrbi. Demontaža, montaža, priklop gospodinjskih aparatov, prevozi, odvozi in embalaža za selitev so le ene izmed mnogih skrbi, ki jih prepustite nam. Selitve z notranjo opremo in prenovo, selitve na ključ in še mnogo več izvajamo tako v Sloveniji kot tudi drugod po Evropi. S širokim spektrom storitev smo vam na voljo vedno in povsod.

Ponudba

Ponujamo širok spekter storitev, ki se neposredno ali posredno navezujejo na selitve in omogočajo brezskrbno storitev od ideje do izvedbe. Pohištvo in predmete primerno zaščitimo in previdno pospravimo v embalažo ter jih dostavimo na nov naslov in razporedimo.

Nasveti in blog

V tem kotičku smo odgovorili na najpogostejša vprašanja, ki nastanejo ob selitvi, prenovi in oblikovanju ter nasveti, ki pomagajo pri čim lažji in brezskrbni poti od ideje do izvedbe.

Pošlji povpraševanje

Za pridobitev ponudbe nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Se selite?

Če želite seliti poslovne prostore, stanovanje, veliko pohištvo, skladišče in podobno ali pa se selite iz tujine ali v tujino, nam zaupajte celoten projekt. Vašo lastnino in predmete bomo varno preselili s stare na novo lokacijo, kjer poskrbimo za demontažo in pakiranje predmetov ter za montažo le-teh na končni lokaciji, odpakiranje in postavitev na željeno mesto. Veliko nam pomeni zadovoljstvo naših strank z našimi storitvami, zato skozi celoten proces z vami sodelujemo in upoštevamo vaše želje ter vedno skrbimo za čim bolj optimalno porabo sredstev.

Projekti selitev

Z dolgoletnimi izkušnjami in izkušeno ekipo smo kos vsaki nalogi.